MALATYA / BATTALGAZİ - Fatih Hüseyin İlbak İlkokulu

Fatih Hüseyin İlbak İlkokulu

Dolamantepe mah. Turgut Özal Cad. Battalgazi/ MALATYA
Vizyon
Eş değer kurumlarla küresel rekabet anlayışı içerisinde işbirliği, iletişim ve paylaşmaya açık ,teknolojiyi etkin kullanan, sürdürülebilir yenileşme anlayışına sahip, paydaşlarının mensubu olmaktan gurur duyduğu, alanında lider kurumlardan biri olmak.
Misyon
Biz Fatih Hüseyin İLBAK İlkokulu olarak Atatürk İlke ve Devrimleri´ne bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan ilgili ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden 21. yy değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikli bireyler yetiştirmek için varız.Okulumuza ilk ve ortaokul olarak toplam 150 taşımalı öğrenci bulunmaktadır.Ayrıca Okulumuza ilk ve ortaokul olarak 150 taşımalı öğrenci bulunmaktadır. Dolamantepe Konteynır kent öğrencileri okulumuzda eğitim görmektedir.
Ulaşım
Ulaşım Malatya merkezden 40 dakikada bir halk otobüsleri ile (259-İskele) sağlanmakta olup ulaşım sorunu yaşanmamaktadır. Otobüsler okulun önünden geçmektedir.
Öğretmen Servisi bulunmamaktadır. Taşımalı öğrenciler vardır.
Dolamantepe Mah. Dolamantepe Cad. No27/1 BATTALGAZİ / MALATYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl/İlçe Merkezine Uzaklık Malatya merkeze 12 km uzaklıktadır. Battalgazi ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.